• darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welcome to Pampus Shipyard
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welcome to Pampus Shipyard
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welcome to Pampus Shipyard

VAARBEWIJS

Het Klein Vaarbewijs 1 halen moeilijk? Nee hoor! Niet met de cursussen van Vaarplezier. Want wij combineren theorie en praktijk (uniek in Nederland!), waardoor u zeer goed voorbereid aan het examen kunt meedoen. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit twee dagen theorie, waarvan één op de boot, dan gaan we de theorie op het water oefenen. Tijdens de eerste dag nemen we alle stof door, leggen we uit waar u speciaal op moet letten en hoe u belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de tweede dag gaat u met een aantal cursisten samen varen op een boot. We gaan het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden, de betonning, wielwerking, aanmeren etc etc. in de praktijk te zien én te oefenen.

Na deze dagen kunt u in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en bent u helemaal klaar voor het examen!

En dat voor een zeer voordelige prijs! U boekt de cursus al voor € 199,50 voor twee dagen door de week (voor een praktijkdag in het weekend geldt een toeslag van € 25,--). Daarna hebt u alleen nog de kosten voor het lesboek (€ 14,95) en het examen; die laatste voldoet u rechtstreeks aan CBR (www.CBR.nl), waar u het examen kunt doen. En dan bent u helemaal klaar!

HOE BOEKT U DE CURSUS KLEIN VAARBEWIJS 1 VAN VAARPLEZIER?

Stuur een mail naar info@jachtwerfpampus.nl , dan krijgt u een overzicht met datamogelijkheden van ons toegestuurd. De cursussen worden op diverse plekken in Nederland georganiseerd, met behoorlijke regelmaat. Er zit dus altijd een mogelijkheid voor u bij!