Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg

Maak uw boot op tijd winterklaar

Wij helpen u er graag bij!


De winter komt er aan en de eerste boten worden al uit het water gehaald. Het is natuurlijk heel fijn als het onderhoud aan uw boot voor het nieuwe vaarseizoen geregeld is. 

En dat uw boot ook écht klaar is voor de winter. Waar u aan moet denken? Kijk hier voor meer informatie. 

Daarnaast bieden wij ook diverse services aan om het u makkelijker te maken. Zoals het reinigen en impregneren van uw bootkap of zeil. Maar denk ook aan een servicebeurt voor uw motor, of onze accu-service. Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan weten wij zeker dat de services uitgevoerd kunnen worden én dat alles op tijd klaar is voor het nieuwe vaarseizoen. 

Hieronder ziet u de services die wij bieden en onderaan de pagina kunt u direct aangeven of en wat u wil laten gebeuren. 

 1. Mocht u uw zeil of bootkap willen laten wassen en impregneren, dan kan! Wij doen dit in de winterperiode zodat uw zeil op tijd klaar is in het voorjaar. Als het zeil klaar is krijgt u de factuur per mail en ligt het klaar om opgehaald te worden.
 2. Wilt u zorgen dat er geen accu’s in de boot achter blijven’, wij bieden een accu service wij halen uw accu uit de boot en zet deze onder de druppel lader de kosten per accu zijn € 37,50.
 3. De binnenboord motor winterklaar maken? Ook die service bieden wij.
 4. Wilt u uw buitenboord motor een servicebeurt laten geven dan is het van belang dat u dit direct aan ons doorgeeft. Dit omdat het in het voorjaar te druk is en materialen schaars zijn. Wat hebben wij van uw nodig; het makkelijkst zou zijn een foto van het motor plaatje. Lukt dat niet dan hebben we de volgende informatie nodig; type motor, aantal pk, 2 of 4 takt en de bouwjaar. Dit kunt u aangeven in het invulformulier bij 'bijzonderheden'.
 5. Mocht u nog andere zaken willen uit besteden dan kunt u dit ook aangeven.

Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij contact met u om eventuele bijzonderheden te bespreken en u een passende prijsopgave te doen.

  Kies bestand...