Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg

Neem contact op

Bel ons gerust, of kom eens gezellig langs

Jachthaven Pampus, de leukste Jachthaven van Amsterdam ligt onderaan de Nesciobrug, tussen IJburg, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer en Oud-Diemen. De jachtwerf is goed bereikbaar per fiets, scooter en auto en er is voldoende parkeerruimte.
 
Vanuit jachtwerf Pampus ben je met de boot zonder sluis zó in de binnenstad van Amsterdam! Je vaart zo het Amsterdam-Rijnkanaal op of bent in korte tijd op het Markermeer! En… de jachtwerf is 7 dagen per week geopend! 

* Mocht u vragen hebben over de planning, dan kunt u gerust een mailtje sturen naar info@jachtwerfpampus.nl
* Mocht u vragen hebben van administratieve aard, dan kunt u gerust een mailtje sturen naar administratie@jachtwerfpampus.nl

LET OP! De verkeerssituatie is vanwege werkzaamheden gewijzigd. Onderaan deze pagina vindt u de huidige verkeersroute!

   

Mocht u vragen hebben over de planning, dan kunt u gerust een mailtje sturen naar planning@jachtwerfpampus.nl
Mocht u vragen hebben van administratieve aard, dan kunt u gerust een mailtje sturen naar administratie@jachtwerfpampus.nl

‼️ LET OP, WEGOMLEIDING! VOLG DE BORDEN C 
Vanaf vandaag, 2/8, weer een nieuwe route. Omdat de Zuider IJdijk bereikbaar is, wordt de Hein de Haanbrug op Steigereiland (die normaal gesproken alleen bereikbaar is voor fietsers en voetgangers) afgesloten voor autoverkeer. Onze jachtwerf is bereikbaar via de route op de afbeelding.

VOLG DE BORDEN C

Vanaf oktober wordt de Hein de Haanbrug weer bereikbaar gemaakt voor autoverkeer, omdat de Zuider IJdijk dan weer wordt afgesloten.
#wegwerkzaamheden #omleiding #pampus