Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
Jachthaven Pampus, de leukste Jachthaven van Amsterdam ligt onderaan de Nesciobrug, tussen IJburg, Amsterdam
Oost, Watergraafsmeer en Oud-Diemen. De jachtwerf is goed bereikbaar per fiets, scooter en auto en er is voldoende parkeerruimte.
Jachthaven Pampus is een HISWA-erkende jachthaven. Een HISWA Erkend Bedrijf heeft een streepje voor op een ander watersportbedrijf. Ze zijn betrouwbaar, werken met heldere afspraken en bieden je optimale zekerheid en service.
 

De jachtwerf wordt gerund door Mariëlle en Patrick de Kanter en vader Marius Visser. Een echt familiebedrijf wat gezelligheid uitstraalt en waar met hart en ziel gewerkt wordt om het iedereen naar de zin te maken.  Vanuit jachtwerf Pampus ben je met de boot zonder sluis zó in de binnenstad van Amsterdam! Je vaart zo het Amsterdam-Rijnkanaal op of bent in korte tijd op het Markermeer! En… de jachtwerf is 7 dagen per week geopend! 

De ligplaatsen in het water zijn allemaal voorzien van een zijsteiger, wat het comfort natuurlijk aanzienlijk vergroot. Een mooie sanitaire ruimte is ook op de haven aanwezig. Toiletten, een ruime gelegenheid voor het wassen van handen.

Er is een hijskraan aanwezig zodat je boot netjes in en uit het water gehesen kan worden. Fijn om onderhoud aan de boot te plegen, de boot schoon te maken, of als er onverhoopt iets gerepareerd moet worden. Heb je geen zin of tijd om reparaties of onderhoud aan uw boot zelf te doen. Je kunt het natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Wel zelf doen? Wij hebben ruime ervaring en geven u graag advies. Ook natuurlijk over de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe boot of motor. Wij denken met u mee.

Social media