Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg
  Jachtwerf Pampus
  Welkom op onze website
 • darkblurbg

Schrijf je nu in voor ons Pampus Zomer Feest

zaterdag 28 augustus 2021


Om het einde van de zomer te vieren én gewoon omdat het leuk is, organiseren wij het Pampus Zomer Feest. Een heerlijke dag voor jong en oud! 
We beginnen de dag met een Piraten Tour! Vaar jij mee met een versierde boot en een verklede bemanning? Gezellig! De boot en bemanning die er het mooist uitziet ontvangt een mooie prijs! 
Daarna is er in onze haven de Pampus Viswedstrijd! Neem je hengel mee en zoek een plekje op één van onze steigers. Natuurlijk wil je meer vangen dan je buurman, dus heb je een geheime aas? Neem mee! We hebben een prijs voor degene die de meeste vissen vangt, maar ook een prijs voor degene met de grootst gevangen vis! Niets gewonnen? Iedere deelnemer krijgt een leuk aandenken!
Aansluitend is het feest! Een heerlijke BBQ staat klaar met verschillende soorten vlees, salades en brood. Bier, wijn en frisdrankjes zijn verkrijgbaar bij onze kiosk. En natuurlijk zorgen wij voor muziek en entertainment! 
Ook zorgen wij er voor dat de kinderen zich opperbest vermaken. 

We hebben nog wat extra verrassingen in petto, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dus, hoe meer mensen zich inschrijven, hoe mooier wij het feest kunnen maken! Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van de vorderingen en onze plannen!

De prijs voor dit leuke Pampus Zomer Feest, inclusief 5 drankjes, is € 35,- p.p. en wij zorgen ervoor dat het een geweldig feest wordt! 

Kom je ook? Vul dan onderstaand formulier in! Wij hebben er heel veel zin in! 

Note: Om dit feest goed te organiseren is er een minimum aantal deelnemers nodig. Mochten wij dit aantal niet halen, dan zal het feest niet, of op een andere manier doorgaan. Wij houden jullie op de hoogte.